SLUIT MENU

Aankondiging onderzoek Interimpuls Interim Kompas. Hoe was 2012 voor u als interim professional en wat verwacht u van 2013?

11796861_sZoals wellicht inmiddels bekend, voert Interimpuls elk half jaar een onderzoek uit naar de marktsituatie van de zelfstandige interim professional. In dit onderzoek blikken wij een half jaar terug en een half jaar vooruit. Hierbij onderzoeken wij de omvang van de opdrachtenportefeuille, het soort opdrachtgevers en de ontwikkeling van de uurtarieven. Tevens bekijken wij de verschillen per vakgebied, ervarings- en opleidingsniveau en leeftijdscategorie.

Deze korte enquête zorgt voor meer inzicht in de marktsituatie van de zelfstandige interim professional en de onderlinge verschillen. De resultaten geven een goed beeld van de marktsituatie en kunnen (startende) interim professionals helpen in hun positionering op de interim-markt. De enquête geschiedt anoniem en neemt slechts 5 minuten in beslag. De resultaten worden vastgelegd in het Interimpuls Interim Kompas en zullen via ZiPconomy en op interimpuls.nl beschikbaar worden gesteld.

Meedoen aan de enquête kan via deze link.

Alvast bedankt voor uw medewerking en een gezond en succesvol 2013 gewenst.

ZiPconomy geeft ruimte aan auteurs die eenmalig een artikel willen plaatsen op ZiPconomy. Naam en functie van deze gastbloggers worden onder het artikel vermeld. Bekijk alle berichten van Gastblogger