Blog Archieven

Freelance.nl

Met freelancers krijg je meer werk gedaan en haal je tegelijkertijd een expert op een vakgebied binnen, voor zolang als jouw organisatie dat nodig heeft. Freelance.nl faciliteert en verbindt al bijna 20 jaar door middel van efficiënte tooling en een grote community van organisaties & freelancers. Allemaal verzameld op één platform.

Op Freelance.nl kom je binnen 24 uur in contact met kandidaten, profileer je je organisatie met je eigen Freelance.nl-bedrijfspagina en ontvang je gratis advies van experts voor bijvoorbeeld je opdrachtomschrijvingen. Freelancers genieten o.a. van efficiënte matchingtools en zelf in te stellen alerts om actief op de hoogte gehouden te worden van de beste opdrachten.

Freelance.nl, hét platform dat zorgt voor gelukkige mensen en snel groeiende bedrijven 

Tags | Reacties uitgeschakeld voor Freelance.nl

MALT

Bij Malt geloven we in een revolutionaire manier van werken. In een wereld waarin we zelf kunnen kiezen hoe en wanneer we willen werken. En met wie.

Wij willen met onze community een plek bieden vol mogelijkheden voor freelancers en bedrijven. Met volop keuze. Oneindig veel expertise. Daarnaast bieden we een set handige tools om projecten, offertes, contracten en betalingen veilig en op één plek te beheren. Met ons geavanceerde algoritme ben je altijd in staat de juiste match te vinden. Zodat je flexibel, innovatief en concurrerend kunt zijn. Nu én in de toekomst.

We zijn de grootste freelance community in Europa met meer dan 100.000 succesvol gerealiseerde projecten. Daar zijn we best trots op.

Tags | Reacties uitgeschakeld voor MALT

CXC Global

CXC is a leader in compliantly hiring, onboarding and paying your distributed workers, contractors and freelancers. We enable companies to achieve a competitive advantage through managing contingent workforce quality, efficiency and risk, while reducing costs.

We’ve been operating in the contractor management industry since 1992. Today, CXC continues to lead the way by enabling both corporations and individual consultants to adapt to today’s high-performance work environment.

We operate in more than 50 countries from more than 30 local offices spread right across the globe. Our approach is to provide local knowledge and expertise, coupled with an unparalleled global reach and scalability.

We help companies manage your contingent workforce compliantly and effectively. CXC ensures a streamlined approach to contingent workforce management regardless of talent source, as well as clear accountability for all stages of a contingent worker’s contract through a single provider.

Our team comes from a diverse mix of backgrounds, experiences and industries. The common bond among all of us is our commitment to helping individuals and organisations achieve more from the world of contracting.

Contact: 

 

Connor Heaney, Managing Direct CXC Global EMEA

Email: Connor.heaney@cxcglobal.com

 

 

 

Hannah Young, Solutions Specialist CXC Global EMEA

Email: Hannah.Young@cxcglobal.com

Tags | Reacties uitgeschakeld voor CXC Global

Tulpenfonds

Tulpenfonds is onderdeel van de Acture Groep, marktleider in de private uitvoering en verzekering van sociale zekerheid en al meer dan tien jaar actief in hulp bij herstel aan mensen zonder werkgever. Met die ervaring ontwikkelt Tulpenfonds passende vangnetten voor zelfstandigen. Begrijpelijk, betaalbaar en voor iedereen.

Tags | Reacties uitgeschakeld voor Tulpenfonds

Flextender

Als onafhankelijk managed service provider (MSP) begrijpen we wat er bij inhuur komt kijken. We vinden op elk gewenst moment een geschikte kandidaat en nemen alle taken uit handen die horen bij de inhuur van een externe professional.  Van contracten tot (e-)facturatie en payrolling.

Uw voordelen?

Efficiënt, goedkoper en rechtmatig inhuren, tijdsbesparing op administratieve bezigheden en de beste professionals binnen handbereik.

Tags | Reacties uitgeschakeld voor Flextender

NBBU

De NBBU is dé brancheorganisatie voor 1.300 arbeidsbemiddelaars, met name in het mkb. Een NBBU-onderneming voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen. De NBBU-cao voor Uitzendkrachten vormt een goede balans tussen flex en zekerheid.   

Betrouwbaarheid

Elk uitzendbureau dat is aangesloten bij de NBBU heeft het SNA-keurmerk en voldoet aan alle financiële en administratieve criteria waaraan een bonafide uitzendbureau wettelijk moet voldoen. Een lid dat niet meer aan de lidmaatschapseisen voldoet wordt ontzet uit het lidmaatschap. Lidmaatschap van de NBBU is daarom een extra waarborg voor kwaliteit en betrouwbaarheid.

Vakmanschap

De goed opgeleide, professionele intercedenten van uitzendbureaus die aangesloten zijn bij de NBBU kennen hun markt als geen ander en hebben vakmanschap hoog in het vaandel staan. De NBBU ondersteunt hen hierbij met onder meer vakinhoudelijke cursussen en trainingen en specialisten van de NBBU Servicedesk staan hen terzijde bij gespecialiseerde vragen op het gebied van cao’s, arbeidsrecht en (sociale) wet- en regelgeving.

Transparantie

Uitzendbureaus die aangesloten zijn bij de NBBU werken met de NBBU-cao, de meest flexibele cao voor uitzendkrachten, die u als opdrachtgever verzekert van transparantie en duidelijkheid.

Kortom, de NBBU is uw garantie dat u met een vakkundige en betrouwbare flexonderneming van doen hebt.

 

Tags | Reacties uitgeschakeld voor NBBU

ABU

Grootste werkgever

De uitzendsector is van cruciaal belang voor de Nederlandse arbeidsmarkt en onze economie. Uitzendondernemingen helpen honderdduizenden uitzendkrachten aan werk en werkervaring én zorgen dat duizenden bedrijven en organisaties kunnen beschikken over flexibele arbeidskrachten.

De uitzendbranche vervult per jaar ruim één miljoen tijdelijke banen. Jaarlijks gaan ruim 770.000 mensen aan de slag via een uitzendbureau. De sector is daarmee de grootste werkgever in Nederland.

Kwaliteit en zekerheid

Leden van de ABU maken onderscheid in de arbeidsmarkt. Er zijn veel uitzendondernemingen die op commerciële basis arbeidskrachten ter beschikking stellen in Nederland. Slechts een deel daarvan is aangesloten bij de ABU. Een ABU-lid voldoet aan hoge kwaliteitseisen, bijvoorbeeld op het gebied van arbeidsvoorwaarden, afdracht van sociale premies, veiligheid op de werkvloer en gedragsregels. Daardoor hebben opdrachtgevers en uitzendkrachten de garantie dat ABU-leden staan voor kwaliteit, zekerheid en financiële betrouwbaarheid. Omdat zij periodiek worden gecontroleerd is kwaliteit continu gewaarborgd.

Reacties uitgeschakeld voor ABU

Verloning.nl

De arbeidsmarkt verandert en we zien steeds meer partijen die organisaties ondersteunen bij de inhuur voor opdrachtgevers en partijen die graag werken met zelfstandige professionals. Echter ontbrak een structurele oplossing gericht op de zelfstandige professionals, tot nu toe… Met Verloning.nl als partner in het verlonen van zelfstandige professionals ben je verzekerd dat het echt goed geregeld is voor opdrachtgever en freelancer!

Als dienstverlener voor zelfstandige professionals  zorgen we dat alle afdrachten vooraf geregeld zijn en bieden we de beste voorwaarden om verzekerd te zijn van een goede verloning.  Naast de vrijwaring van de opdrachtgever voor fiscale en arbeidsrechtelijke aansprakelijkheden, bieden we de freelancer de beste voorwaarden waardoor u niet alleen gevrijwaard bent, maar ervan verzekerd bent dat het echt goed geregeld is.

Verloning.nl is de eerste én grootste dienstverlener gericht op de zelfstandige professional.  We kunnen het eindelijk hebben over “goed” in plaats van “ingedekt” opdrachtgeverschap. Wij doen dit geheel transparant tegen een vaste commissie van 5%, dit in tegenstelling tot de vaak dure en niet transparante tussenpersonen.

De zelfstandige werkt via ons voor eigen rekening en risico zonder KvK inschrijving of arbeidsrelatie. Wij ontzorgen de freelancer wel door alle verplichte afdrachten zoals de loonbelasting en ZVW-belastingen vooraf af te dragen en bieden optioneel de werknemerspremies aan.

En we bieden nog meer unieke producten aan door unieke samenwerkingen. Zo bieden we samen met Avéro Achmea een beroepsarbeidsongeschiktheid verzekering aan, welke kosteloos afgesloten kan worden tegen een vast percentage over de omzet. Maar denk ook aan bedrijfsaansprakelijkheid via ABN Amro Verzekeringen of een flexibel pensioen via Brand New Day en nog veel meer.

Door ons aan te bevelen ben je er van verzekerd dat het echt goed geregeld is voor jou en de opdrachtnemer zonder verrassingen achteraf.

Nieuwsgierig? www.verloning.nl

Wees verzekerd van een echt goede verloning en beveel ons aan!

Tags | Reacties uitgeschakeld voor Verloning.nl

Magnit

Magnit is een internationale toonaangevende aanbieder van oplossingen voor het managen van de flexibele schil. Het Integrated Workforce Management (IWM) platform wordt ondersteund door meer dan 30 jaar aan innovatie, moderne software, bewezen expertise en topkwaliteit kennis en data. Dit platform stelt bedrijven in staat om talent- en diversiteitsdoelen te optimaliseren en tegelijkertijd operationele en financiële successen te behalen. Met Magnit kunnen bedrijven zich snel aanpassen aan de veranderende wereld van werk om hun gehele personeelsbestand met meer flexibiliteit, transparantie en snelheid te laten groeien.

Voor meer informatie: www.magnitglobal.com

Tags , | Reacties uitgeschakeld voor Magnit

IRIS Corporate Finance

Fusies en Overnames

M&A Advisory : IRIS Corporate Finance realiseert overnametransacties voor ondernemers. Zowel nationaal als internationaal. Onze procesbegeleiding is gericht op kwalitatief goede transacties. Uitgebreide markt- en sectorkennis tezamen met een doordacht plan van aanpak zorgt voor optimale voorwaarden.

Funding

Acquisitiefinanciering en Private Equity: Onze uitgebreide kennis en netwerk van financiers en investeerders stellen ondernemers in staat de passende financiering voor een transactie te krijgen. Wij arrangeren voor onze klanten de juiste funding bij strategische overnames, Management-Buy Outs en Pre-Exits tegen de best mogelijke voorwaarden.

Flexbranche

IRIS CF heeft een duidelijke specialisatie in de flexbranche met een uitgebreid track record aan transacties in deze sector in combinatie met de aanwezigheid van sector specialisten binnen het advisory team. Deze gezamenlijke aanpak maakt ons voor de flexbranche onderscheidend. Wij kennen de marktontwikkelingen en de mores van het spel. Voordat je als eigenaar besluit om over te gaan tot verkoop kunnen wij met elkaar de strategie naar een eventuele exit vormgeven. Samen komen we tot het beste resultaat.

Team

Ons team met ervaren fusie en overname professionals biedt ondernemers M&A dienstverlening op het hoogste niveau. Wij begeleiden zowel nationale als internationale acquisities en private equity transacties in de mid-market (middelgrote bedrijven).

IRIS CF heeft jarenlang veel geïnvesteerd in netwerk- en sectorkennis en maakt dit beschikbaar voor haar klanten.

Het belang van ondernemer en onderneming staat bij ons centraal. De bereidheid om te luisteren in combinatie met onze uitgebreide transactie ervaring leidt telkens weer tot een passende proces strategie en een doelgerichte aanpak.

Contactpersoon

 

Rob de Laat 

Associate partner

 

Tags | Reacties uitgeschakeld voor IRIS Corporate Finance