SLUIT MENU

HAYS

Powering the world of work

Bij Hays geloven we dat de juiste persoon een organisatie kan veranderen. En de juiste baan geeft veel energie en zorgt ervoor dat je elke dag met voldoening naar huis gaat.

Als één van de grootste recruitment specialisten wereldwijd plaatsen wij gekwalificeerde kandidaten in vaste, tijdelijke, interim en contracting jobs. Wij zijn marktleider in het Verenigd Koninkrijk, Azië-Pacific en één van de marktleiders in Europa en Latijns-Amerika. Door jarenlang samen te werken met opdrachtgevers uit zowel de profit- als non-profit sector, bouwden wij een brede en specialistische kennis op binnen diverse vakgebieden.

Recruitment gaat over mensen. Bij Hays werken wereldwijd 12.100 mensen in 20 verschillende specialismes. In Nederland biedt Hays 15 specialisaties en dekken wij hiermee alles van Accounting & Finance tot Techniek, IT, Sales en Life Sciences. Onze mensen plaatsen de juiste personen in de juiste baan: wij investeren in het trainen van ons personeel zodat onze consultants zich kunnen blijven ontwikkelen.

Door de jaren heen hebben wij onze manier van werken ontwikkeld. Met herkenbare advertentiewerving, een goed onderhouden online database met beschikbare en gespecialiseerde kandidaten en een uitgekiend gebruik van actieve en passieve internetsearch, maximaliseren wij de kans om de juiste persoon te vinden voor uw organisatie.

Passie voor de wereld van werk

Hays is als full service recruitmentbureau meer dan alleen werving & selectie voor zowel grote multinationals als lokale ondernemers. Wij helpen u graag bij al uw vraagstukken omtrent Outsourced Recruitment en uw Employer Branding. Al onze diensten kenmerken zich door een hoge servicegraad, maatwerk, heldere procedures en voorwaarden, brede kennis, snelheid en diepgang gekoppeld aan succesvolle wervingsmethoden.

Als klant profiteert u van de vakkennis van onze specialisten, onze internationale en landelijke samenwerking met de andere Hays kantoren en ons opgebouwde brede netwerk. Wij delen ideeën, kennis en kunde om zo uitstekende resultaten te kunnen behalen.

Hays is lid van de Bovib en voldoet aan de normen zoals vastgelegd in het normkader van de Bovib

Contactpersoon 

Hays helpt u graag. Meld geheel vrijblijvend uw vacature aan, bekijk met welke diensten Hays u nog meer van dienst kan zijn, of laat u adviseren door onze management tips.

 

Maurice Roy

D:  +31 (0)20 460 9279

M:  +31 (0)6 1586 5156

 

 

1 2 4