"Exploring the future of work & the freelance economy"
SLUIT MENU

De Staffing Groep

De Staffing Groep (DSG) is in 1986 opgericht vanuit de overtuiging dat een Zelfstandig Professional ook als een zelfstandige gezien wil worden en geen onderdeel is van een grotere organisatie. Voor de opdrachtgever is het juist belangrijk dat er snel een specialist beschikbaar is die ondersteuning levert en helpt uitdagingen op te lossen.

Om het beste in kandidaten naar boven te halen is de goed geoliede machine nodig die DSG levert. Tevreden talent betekent ook gedegen contracteren, snelle betaling, goede werving en advies passend bij de organisatiebehoefte.

Wij noemen dat het ‘Huis van Talent’ en De Staffing Groep heeft voor al die aspecten een passende oplossing. Of het nou een Managed Service Provider (MSP) is, Staffing Services (Intermediair) of andere bemiddelingsvorm van tijdelijke inhuur en of proces services is.

De Staffing Groep gelooft dat:

  • …talent de winnende factor is binnen een organisatie. Het is ons doel dat talent te leveren en te ondersteunen
  • … de vraag om talent dynamisch is en om dynamische oplossingen vraagt.
  • … het tijdelijk inzetten van toegewijde, deskundige en onafhankelijke professionals leidt tot nieuwe inzichten

Wat doet De Staffing Groep?

Via DSG werken dagelijks meer dan 3.500 professionals voor zowel overheidsinstellingen als commerciële organisaties binnen de sectoren energie, financieel, hightech en IT. DSG is daarbij partner op het gebied van Total Talent Management. DSG is één van de grootste leveranciers van vaste en flexibele kennis en capaciteit van Nederland.

Kwaliteit staat bij DSG bovenaan, dat blijkt naast de goede matching-score onder meer uit de ISO 9001, NEN 4400-1 en MVO certificeringen. Financieel is DSG een zeer solide organisatie met een D&B-rating van 3A-1 (beste rating en minimaal risico).

Om de branche verder te professionaliseren heeft DSG, samen met andere partijen, aan de basis gestaan van de Bovib (Branche-organisatie voor Managed Service Providers, intermediairs en brokers) en draagt zij actief bij aan de standaardisering rondom  Professionaliteit.

Vrijwaring van risico’s van de Wet DBA

Als opdrachtgever kunt u zich volledig vrijwaren van de inleners- en ketenaansprakelijkheid via DSG. Dit doet u door in te huren via een intermediair die gebruik maakt van een goedgekeurde modelovereenkomst, die NEN 4400-1/2 gecertificeerd is en die gebruik maakt van de disculpatieregeling waarbij u 25% van het totale factuurbedrag op een G-rekening afstort. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen

Axiom partners,  aandeelhouders van De Staffing Groep (DSG)

Axiom Partners B.V. is een Private Equity investeerder en onderdeel van de Europese Axiom Partners Groep.

Axiom concentreert zich op ondernemingen in transitie met groeipotentieel in overnames en uitbreiding van activiteiten. Bijvoorbeeld ondernemingen die geen kernactiviteit meer zijn binnen een groter concern, die een strategische heroriëntatie nodig hebben of familiebedrijven met opvolgingsuitdagingen.

Axiom treedt daarbij op als actief aandeelhouder. Ze stelt een ambitieus business plan centraal, en in combinatie met voldoende funding en goed management ligt de focus op groei en innovatie. De ruime operationele en leidinggevende ervaring binnen het Axiom team is daarbij een onderscheidende factor.

Axiom combineert onafhankelijke funding, C-level ervaring en ondernemerschap. Binnen het Nederlandse team hebben we gezamenlijk tientallen jaren ervaring in o.a. het begeleiden van fusies & overnames, transformaties & turnarounds, zowel nationaal als internationaal. Daarnaast beschikt Axiom over een groot internationaal netwerk bij banken & institutionele beleggers, ondernemers en family funds.

Via DSG werken dagelijks meer dan 3.500 professionals voor zowel overheidsinstellingen als commerciële organisaties binnen de sectoren energie, financieel, hightech en IT. DSG is daarbij partner op het gebied van Total Talent Management

1 2 4