"Exploring the future of work & the freelance economy"
SLUIT MENU

Malt lanceert “Freelance Advisory Board” om freelancers te betrekken bij strategie

Malt kondigt de lancering aan van het “Freelancer Advisory Board”. Deze raad zal een belangrijke rol spelen bij het beïnvloeden van het stappenplan en de strategie van het product en zo de toekomst van freelancen helpen vormgeven.

Malt lanceert het “Freelancer Advisory Board”, een adviescommissie van zeventien freelancers en consultants die in heel Europa het Malt-platform gebruiken. Op deze manier wordt er een nieuw bestuursorgaan geïntroduceerd dat een stem en actieve rol geeft aan de internationale community van freelancers. De leden van deze commissie hebben meer dan vijfhonderd opdrachten uitgevoerd in acht categorieën van zakelijke expertise, waaronder technologie, marketing, design en strategie consulting. 

Als commissie van belanghebbenden zal de adviescommissie ook de rol van een belangenbehartiger hebben. Het zal de stem van freelancers kunnen laten horen in discussies met openbare besluitvormers. De Freelance Advisory Board moet daarmee bijdragen aan het verleggen van de grenzen van freelancen en het beïnvloeden van het beleid over de vorm van de toekomst van werk.

De kern van al onze projecten is de wens om onze community de best mogelijke ervaring te bieden op ons Malt platform – Vincent Huguet, oprichter en mede-CEO van Malt

Leden van de adviesraad voor freelancers zullen jaarlijks samenkomen met het management van Malt om strategische kwesties te bespreken, zoals de productvisie, de ontwikkeling van nieuwe functies en diensten, prijzen en meer. Tijdens workshops die in de loop van het jaar plaatsvinden, zullen ze worden gevraagd om zich te buigen over specifieke onderwerpen, zoals het beoordelen van een aanbod en het vaststellen van het gemiddelde dagtarief, onderhandelingsvaardigheden met klanten, en andere relevante onderwerpen.

Luz, freelance UX Designer, geeft aan: “Ik beschouw mijn rol als die van een mentor binnen het platform, die freelancers helpt. Ik wil het platform helpen evolueren op een manier die de ervaring voor freelancers vereenvoudigt en verbetert. Ik hoop een dynamische en ondersteunende gemeenschap te creëren waar freelancers kunnen floreren en zich professioneel kunnen ontwikkelen.”

Malt staat voor de nieuwe manier voor het matchen van talent en bedrijfsleven. Bij Malt geloven we in een revolutionaire manier van werken. In een wereld waarin we zelf kunnen kiezen hoe en wanneer we willen werken. En met wie. Bekijk alle berichten van Malt