SLUIT MENU

Bovib heeft nieuwe voorzitter: Saskia Kapper

Het bestuur van de Bovib heeft uit zijn midden een nieuwe voorzitter gekozen. Dit is met algemene stemmen Saskia Kapper geworden, Chief Commercial Officer (CCO) van Hero Interim Professionals.

Vanuit haar rol als vice-voorzitter nam Saskia reeds tijdelijk het voorzitterschap waar na het vertrek van Marc Nijhuis. Hij moest met zijn vertrek bij dienstverlener Circle8 ook zijn positie als Bovib-voorzitter verlaten.

Ervaren, betrokken en gemotiveerd

Saskia is al jaren zeer actief binnen de branchevereniging, onder meer als lid van de kerngroep Leden (werving) en Services (dienstverlening). Zij is betrokken, gemotiveerd en heeft een duidelijke visie voor de Bovib: “Het is belangrijk dat wij de kwaliteit van onze dienstverlening waarborgen, ons laten horen in Den Haag en meedenken met de politiek over de uitvoerbaarheid van wet- en regelgeving.”

Ze heeft veel zin om met verdere professionalisering van de Bovib aan de slag te gaan. “Marc Nijhuis en zijn voorganger Frederieke Schmidt Crans hebben de vereniging goed op de kaart gezet. Ik denk dat we nu toe zijn aan de volgende stap. Ik vind het heel erg leuk om daaraan bij te dragen.”

Nieuwe vice-voorzitter

Binnenkort zal het bestuur ook een nieuwe vice-voorzitter kiezen. Het is statutair bepaald dat de Algemene Leden Vergadering (ALV) beslist over eventuele verdere aanpassingen van de samenstelling en omvang van het bestuur. De eerstvolgende ALV is gepland voor november 2024. Datum, locatie en agenda worden zo snel mogelijk bekendgemaakt.

Bovib, de vereniging en branche-organisatie van de onafhankelijke inhuur-intermediairs in Nederland. Bekijk alle berichten van Bovib

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *