"Exploring the future of work & the freelance economy"
SLUIT MENU

Fusie Public Search en Kasparov

Bolster Investment Partners heeft nu belang in beide merken.

Public Search en Kasparov Finance & BI gaan per direct samen verder, maar blijven onafhankelijk onder hun eigen namen opereren. Investeringsmaatschappij Bolster Investment Partners, al aandeelhouder van Public Search, neemt nu ook een belang in Kasparov Finance & BI. Tegelijkertijd wordt Jasper van Eck, oprichter van Kasparov Finance & BI, mede-eigenaar van Public Search.

De organisaties, gevestigd in Hilversum en Breda, hebben samen meer dan 200 medewerkers en een jaarlijkse omzet van circa 60 miljoen euro. Public Search richt zich op de publieke sector, terwijl Kasparov Finance & BI zich focust op de private sector met expertise in data, business intelligence (BI) en ESG. Beide partijen doen aan met werving en selectie, detachering en interim.

Van Eck benadrukt dat de fusie zorgt voor een breder dienstenaanbod, waarmee zowel medewerkers als opdrachtgevers profiteren. “We blijven focussen op hoogwaardige finance-opdrachten en samenwerking met topklanten,” aldus Berkhout, algemeen directeur van Public Search.

Public Search en Kasparov Finance & BI hebben stevige groeiambities. Volgens Berkhout en Van Eck behoort een verdubbeling van de omzet, autonoom en met strategische overnames, en van het medewerkersbestand in de komende jaren tot de mogelijkheden. Berkhout: “De vraag naar talent is nog steeds heel groot, terwijl de arbeidsmarkt krap is. Als gezamenlijke organisatie bieden we meer slagkracht en stabiliteit.” Van Eck voegt toe: “De landelijke dekking levert extra groeikansen op, doordat we in de nieuwe samenstelling blijven focussen op ons specialisme in finance, het aanbieden van interessante, kwalitatief hoogwaardige opdrachten, en het samenwerken met top opdrachtgevers binnen zowel de publieke als private markt. Door deze focus kunnen we onze dienstverlening verder verbeteren en onze marktpositie versterken.”

De ZiPredactie plaatst hier interviews en eigen artikelen. Daarnaast persberichten, aankondigingen of (met toestemming) overgenomen artikelen. (contact: info[AT]zipconomy.nl) Bekijk alle berichten van ZiPredactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *